Balansoefeningen tijdens de les

Waarom is balanceren zo belangrijk?

Op een school zijn er veel afleidingen die onrust en onbalans kunnen veroorzaken. Balansoefeningen zijn daarom geen overbodige luxe. Wanneer je gebruik maakt van een balansbord tijdens de les verbeter je zowel fysiek als mentaal je stabiliteit. Zo kun je makkelijker leerstof tot je nemen.

Balansbord voor kinderen

Hier vind je verschillende soorten balansborden, sommige kunnen veren andere draaien, net wat jou het beste past. Jouw school kan altijd een balansbord voor een proefperiode uitproberen.

Pedalo_500_balansbord_staand_werken_beweegklas
Rated 4.8 out of 5
FitDisc is een balansbord en helpt kinderen om meer te gaan staan achter de kindertafel in de klas, op een super leuke manier. Schoolmeubilair om actief te staan.Rated 3.8 out of 5
Surfen tijdens de les? Een Steppie is een plateau met een bolle onderkant, net als een surfplankje. Je kunt er stabiel op staan en als je wilt bewegen, surf dan rustig van links naar rechts.


Rated 4.3 out of 5
De Aeris Muvmat is een anti vermoeidheidsmat waarmee je voeten zich wanen in een zacht bed van mos én je kunt afwisselen van deze comfortzone naar een active zone met 3D structuur.

Rated 4.7 out of 5
Lang rechtop staan is voor niemand prettig: pijn in je rug, vermoeide benen, pijnlijke voeten. Ook niet voor de kids in de klas, met de iMovR Ecolast Premium Antivermoeidheidsmat is dit niet langer een probleem.
Rated 0 out of 5
Geen stramme rug, zware benen of pijnlijke voeten meer bij lang rechtop staan. De XL mat is 178cm breed en zeer comfortabel bij een schoolbureau in sta positie voor in de klas.
Rated 0 out of 5
Het balansbord swingt gewoon door en door en door met één vloeiende beweging.Rated 0 out of 5
Pedalo heeft deze trainer ontwikkeld om je rug te versterken, het balansbord voorkomt vallen en het helpt je sneller te herstellen van blessures en bestaande pijntjes.

Rated 0 out of 5
Pedalo Twister is een draaiend balansbord, compact en gemaakt van stevig berkenhout. Ideaal voor een leuk trainingsmoment achter je bureau.

Rated 0 out of 5
Pedalo Balanceboard Balance-Board is compact en gemaakt van stevig berkenhout. Ideaal voor een leuk trainingsmoment achter je bureau.

Rated 0 out of 5
Pedalo Vestimed balansbord, een allrounder voor je volledige lichaamstraining!