Hé, sta eens op!

Gaan leerlingen beter presteren en worden ze vitaler als ze tijdens de les staan? Er zijn veel experimenten en onderzoeken op dit gebied. In zowel theorie als praktijk zijn de resultaten positief. Professoren, artsen en specialisten op het gebied van ‘beweging’ zijn het erover eens dat stilzitten in ieder geval heel slecht voor onze gezondheid is. Dat staan veel beter is voor de doorbloeding, dat is tevens bewezen in diverse research rapporten geschreven door Universiteiten.

Beweegklas heeft diverse zit-sta tafels. Groot of klein, met gasveer verstelbaar of elektrisch. Er zijn vele mogelijkheden. Bekijk onze media pagina om praktijkvoorbeelden in scholen te bekijken.

Rated 4.8 out of 5
De StudyDesk is een klein elektrisch zit-sta bureau voor in de klas. Ideaal voor in de klas. Inclusief Memory Display. Verkrijgbaar in zwart, zilver en wit.

Rated 4.8 out of 5
Schoolbureau, geschikt voor kleine werkbladen vanaf 60 x 80 cm. Eenvoudig verplaatsbaar met 4 wielen. Het compacte formaat en dat deze verrijdbaar is maakt dat dit tafeltje ideaal in de klas past.

 379,00

Rated 5 out of 5
De MobiSpot is een kleine zit-sta tafel met gasveer bediening, voor in de klas. Inclusief neigverstelling en ideaal voor het tekenen. Verkrijgbaar in zwart en wit.

Rated 4.8 out of 5
Zit-sta bureau BouncyDesk is een compacte schooltafel met gasveer. Leerlingen kunnen zelf gemakkelijk het bureau in hoogte instellen, waardoor snel gewisseld kan worden tussen zitten en staan.
Rated 4.8 out of 5
Licht, verrijdbaar en eenvoudig in hoogte te verstellen: De Single Leg Desk. Perfect voor in schoollokalen. De Single Leg Desk wordt geleverd met stelvoetjes en 4 handige wieltjes mét rem, waardoor je de Single Leg Desk gemakkelijk kunt verplaatsen.
Rated 0 out of 5
Zit-sta tekentafel FlipDesk heeft een zeer praktisch design. Het werkblad is uitklapbaar en uitermate geschikt voor tekenen. Ideaal voor thuiswerkers of in een hobbykamer. Verkrijgbaar in wit.

Deskundig advies nodig?​

Bel 088 045 0880 of stel je vraag via onze chat
Rated 4 out of 5
De Updesk High is eenvoudig met een handslinger verstelbaar. Ideaal voor beperkte ruimte in de klas. Alle functionaliteiten van een zit-sta bureau, compact en functioneel.

Rated 0 out of 5
De UPdesk High is eenvoudig met een gasveer verstelbaar. Ideaal voor beperkte ruimte in de klas. Alle functionaliteiten van een zit-sta bureau, compact en functioneel.Rated 4.8 out of 5
Wil je jouw klas dynamisch maken, maar heb je geen ruimte voor een groot bureau? Met de Updesk High krijg je alle functionaliteit van een zit-sta bureau, compact en functioneel. De Updesk High is ideaal als kleine zit-sta werkplek.
Rated 5 out of 5
Een leuke toevoeging aan de dynamische klas: zit-sta tafel FlexiDesk. Inclusief wielen. Geen last van snoeren door een handige oplaadbare accu. Frame verkrijgbaar in zwart en wit.


Rated 4.6 out of 5
Het handmatige zit-sta schoolbureau Steelforce 210 heeft een zilverkleurig frame en is in hoogte verstelbaar met een handslinger. Het onderstel is geschikt voor werkbladen tot 160 cm breed.


Rated 4.8 out of 5
Het handmatige zit-sta schoolbureau Aluforce 140 heeft een zilver, zwart of wit kleurig frame en is in hoogte verstelbaar met een handslinger. Het onderstel is geschikt voor werkbladen tot 180 cm breed.
Rated 4.7 out of 5
Zeer populair zit-sta bureau en zeer scherp geprijsd. Zilver, zwart of wit onderstel. Voor basisscholen en Hogescholen, maar concerns als KPN, Ahold en Google hebben hem ook staan.

10 schooldagen gratis proefdraaien?

Probeer ons assortiment uit in jouw eigen klaslokaal

Rated 4.8 out of 5
Compact zit-sta bureau ‘schooltafel’ met modern Y frame design ‘Y DESK’. Met de handige memorie display ga je met 1 druk op de knop naar de gewenste stand. Stille elektrische hoogte verstelling met 1 motor. Geschikt voor zowel leerling als leerkracht.
Rated 4.6 out of 5

Compact en modern design. In een handomdraai van zitten naar staan en andersom, een eitje voor de Updesk One Gasveer. Verkrijgbaar in zwart.

 138,00