Kleine verstelbare zit-sta bureaus

Hé, sta eens op!

Gaan leerlingen beter presteren en worden ze vitaler als ze tijdens de les staan? Er zijn veel experimenten en onderzoeken op dit gebied. In zowel theorie als praktijk zijn de resultaten positief. Professoren, artsen en specialisten op het gebied van ‘beweging’ zijn het erover eens dat stilzitten in ieder geval heel slecht voor onze gezondheid is. Dat staan veel beter is voor de doorbloeding, dat is tevens bewezen in diverse research rapporten geschreven door Universiteiten.

Zit sta bureaus voor scholen

Beweegklas heeft diverse in hoogte verstelbare kinderbureaus. Groot of klein, met gasveer verstelbaar of elektrisch. Er zijn vele kindertafels die in hoogte verstelbaar zijn. Bekijk onze media pagina om praktijkvoorbeelden in scholen te bekijken.

StudyDesk | Klein Elektrisch Zit-Sta Bureau

 357,00
De StudyDesk is een klein elektrisch zit-sta bureau voor in de klas. Inclusief Memory Display. Verkrijgbaar in zwart, zilver en wit.

Actiforce SteelForce 100 | Klein Handslinger Zit-Sta Bureau

 379,00
Geschikt voor kleine werkbladen vanaf 60 x 80 cm. Eenvoudig verplaatsbaar met 4 wielen.

MobiSpot | Klein Gasveer Zit-Sta Bureau

 175,00
De MobiSpot is een kleine zit-sta tafel met gasveer bediening, voor in de klas. Inclusief neigverstelling en ideaal voor het tekenen. Verkrijgbaar in zwart en wit.

UPdesk High Handslinger | Klein Zit-Sta Bureau

 168,00
De Updesk High is eenvoudig met een gasveer verstelbaar. Ideaal voor beperkte ruimte in de klas. Alle functionaliteiten van een zit-sta bureau, compact en functioneel.

UPdesk High Elektrisch | Klein Zit-Sta Bureau

 224,00
Ideaal als kleine zit-sta werkplek. Alle functionaliteiten van een zit-sta bureau, compact en functioneel.

Single Leg Desk | Klein Gasveer Zit-Sta Bureau

 278,00
Licht, verrijdbaar en eenvoudig in hoogte te verstellen: De Single Leg Desk. Perfect voor in schoollokalen. De Single Leg Desk wordt geleverd met stelvoetjes en 4 handige wieltjes mét rem,

UPdesk One | Gasveer Zit-Sta Verhoger

 138,00
Compact en modern design. In een handomdraai van zitten naar staan en andersom, een eitje voor de Updesk One Gasveer. Verkrijgbaar in zwart.

FlexiDesk | Klein Elektrisch Accu Zit-Sta Bureau

 375,00
Een leuke toevoeging aan de dynamische klas: zit-sta tafel FlexiDesk. Inclusief wielen. Geen last van snoeren door een handige oplaadbare accu. Frame verkrijgbaar in zwart en wit.

Actiforce SteelForce 210 | Handslinger Zit-Sta Bureau

 364,00
Eenvoudig schoolbureau voor zowel leerling als leraar, verstelbaar met handslinger en geschikt voor werkbladen tot 160 cm breed.

YDesk | Elektrisch Zit-Sta Bureau

 498,00
Zeer geschikt voor zowel leerling als leerkracht is dit compacte zit-sta bureau uit onze collectie schoolmeubilair. Stabiel, stille hoogte verstelling en inclusief handige memory display.

Actiforce AluForce 140 | Elektrisch Zit-Sta Bureau

 469,00
Zeer populair zit-sta bureau en zeer scherp geprijsd. Zilver, zwart of wit onderstel. Voor basisscholen en Hogescholen, maar concerns als KPN, Ahold en Google hebben hem ook staan.

FlipDesk | Elektrische Zit-Sta Tekentafel

 425,00
Zit-sta tekentafel FlipDesk heeft een zeer praktisch design. Het werkblad is uitklapbaar en uitermate geschikt voor tekenen. Ideaal voor thuiswerkers of in een hobbykamer. Verkrijgbaar in wit.

Actiforce AluForce 140HC | Handslinger Zit-Sta Bureau

 395,00
Eenvoudig schoolbureau voor zowel leerling als leraar, verstelbaar met handslinger en geschikt voor werkbladen tot 180 cm breed.

BouncyDesk | Klein Gasveer Zit-Sta Bureau

 289,00
Zit-sta bureau BouncyDesk is een compacte schooltafel met gasveer. Leerlingen kunnen zelf gemakkelijk het bureau in hoogte instellen, waardoor snel gewisseld kan worden tussen zitten en staan.

UPdesk High Gasveer | Klein Zit-Sta Bureau

 189,00
De UPdesk High is eenvoudig met een gasveer verstelbaar. Ideaal voor beperkte ruimte in de klas. Alle functionaliteiten van een zit-sta bureau, compact en functioneel.

BudgetDesk | Elektrisch Zit-Sta Bureau

 290,00
Dit goedkope bureau BudgetDesk is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en stijlvol model voor in de klas of op de kinderkamer. Het bureau is verkrijgbaar in zwart, zilver en wit.