Weinig tijd om zelf het meubilair in elkaar te zetten?

Kies voor de montageservice van Beweegklas. Bureaus worden voor een meerprijs gemonteerd op locatie, in heel Nederland en België.

Hoe werkt het?

Geef bij je bestelling aan dat je het meubilair gemonteerd geleverd wilt krijgen. Onze planningsafdeling neemt vervolgens contact op om een datum af te spreken. Houd daarbij rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 8 werkdagen.

Zit-Sta onderstellen zetten we altijd van te voren in elkaar en op locatie monteren we het werkblad en de accessoires. Zo ben je in 10 minuten klaar. Producten die zeer eenvoudig in elkaar te zetten zijn zoals Deskbikes en krukjes worden in doos afgeleverd.

Liever zelf doen?

Door gebruik te maken van onze handige montagehandleidingen heb je snel je nieuwe meubilair staan. Ook zijn voor veel producten montage video’s beschikbaar. 

Samenwerking Ferm Werk

In april 2016 is de samenwerking met Ferm Werk tot stand gekomen. Zo helpen we mensen met een achterstand in de maatschappij aan een baan. Voornamelijk frames van elektrische zit-sta bureaus en Deskbikes worden dagelijks gemonteerd door enthousiaste medewerkers van Ferm Werk.
Magazijn Montage