Product retour zenden

Niet tevreden met je aankoop? Volg de onderstaande stappen om jouw order/product succesvol te retourneren:
  1. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om de retour bij ons te melden.
  2. Vul het retourformulier online in en e-mail het naar retour@worktrainer.nl.
  3. Print het ingevulde formulier uit. Pak jouw retourzending goed in, het liefst in de originele verpakking.
  4. Plak het formulier, met het retouradres goed zichtbaar, op de verpakking.
  5. Retourneer je producten binnen 14 dagen na je retourmelding naar het retouradres. Let op: Het retourneren is niet gratis. Je moet zelf de verzendkosten betalen.
  6. Zodra de retourzending bij ons terug is, controleren we het product op eventuele schade/missende onderdelen/originele verpakking. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. In geval van schade, zullen we contact opnemen.
  7. Als het product in goede orde retour is ontvangen, betalen wij je het originele orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 14 dagen na je retourmelding terug. We nemen contact op over de terugbetaling.

Betalen op rekening

Dat is mogelijk voor bedrijven in Nederland en België. Beweegklas hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.

Proefplaatsing

Eerst proberen en dan pas kopen? Bij een proefplaatsing heb je 10 werkdagen de tijd om een product te testen. Bevalt het product, dan betaal je de factuur. Bevalt het niet, dan stuur je het op eigen kosten naar ons retour. Eventuele gebruikerssporen zijn voor onze risico. Graag wel even de doos bewaren tijdens de proefperiode.

Eigendomsvoorbehoud

De eigendom van geleverde producten gaat pas over wanneer alle betalingen door de koper aan Beweegklas zijn voldaan.

Bezorging / beschadiging

Bij het maken van een bezorgafspraak, vragen wij naar de omstandigheden waar het geplaatst dient te worden. Moet een bureau naar zolder gebracht worden? Dan doen we dat met alle plezier! Echter willen wij u erop attenderen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade aan muren, trappen e.d.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@beweegklas.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Beweegklas hanteert de navolgende garantie:

  • Zit-Sta bureau; 3 jaar.
  • Bureaufietsen waaronder Deskbikes; 12 maanden.
  • Swoppers; 3 jaar.

Alle overige producten; de garantie verstrekt door de fabrikant of importeur in de EU en zoals vermeld en uiteengezet op de bij het product verstrekte gebruiksaanwijzing en/of de verpakking. De garantie geldt niet voor slijtage door normaal gebruik of voor onoordeelkundig gebruik en vervalt als de koper zelf aan het product manipulaties heeft verricht. De garantie behelst vervanging van niet functionerende onderdelen, of naar het uitsluitende oordeel van Beweegklas, algehele vervanging van het product. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Gebruik op eigen risico

Het gebruik van producten en/of toebehoren hiervan, geleverd door Beweegklas, geschiedt geheel op eigen risico. Beweegklas is niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade, waaronder fysiek of psychisch, die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de producten. Bij het product wordt een gebruiksaanwijzing of instructie geleverd. Volg de instructie op, om schade aan de gezondheid te voorkomen.

Medische hulpmiddelen

Bij het maken van een bezorgafspraak, vragen wij naar de omstandigheden waar het geplaatst dient te worden. Moet een bureau naar zolder gebracht worden? Dan doen we dat met alle plezier! Echter willen wij u erop attenderen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade aan muren, trappen e.d.

Bedrijfsgegevens

Beweegklas is onderdeel van Worktrainer BV
Techniekweg 1a
3481 MK Harmelen
Telefoon: 088 – 045 08 80
KVK nummer: 30181307
BTW nummer: NL855807945B01