Bewegend leren?

Als het aan ‘beweegprofessor’ Erik Scherder lag, stonden er morgen fietsen in alle klassen. Want bewegen houdt kinderen niet alleen lichamelijk fit, maar houdt ook hun brein in topconditie. Dat is ook precies waarom Beweegklas dit initiatief onder de aandacht brengt. Een gezonde omgeving, al op jonge leeftijd!

Professor Erik Scherder, bekend van DWDD en het boek “laat je hersenen niet zitten” heeft zelf ook een Deskbike onder zijn bureau staan om actief aan het werk te blijven.

Traditionele stoeltjes en schoolbanken zal je bij ons niet vinden. Wij geloven in actief schoolmeubilair. Lekker fietsen op de Deskbike, actief zitten op een beweegkruk of staan op een comfortabele stamat. De kunst van bewegend leren is om zoveel mogelijk van houding te wisselen. Dus kom uit je stoel en breng de klas in beweging!

Rated 4.5 out of 5
Actief schoolmeubilair om lekker te fietsen tijdens de les. De Deskbike ® Small wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau.
Rated 4.5 out of 5
Met de Deskbike Medium kun je calorieën verbranden en werken tegelijkertijd. Gebruikerslengte van deze uitvoering Medium is 165-185 cm.
Rated 4.8 out of 5

Gedeeltelijk bureaufiets, deels ergonomisch bureau, de Flexispot helpt je jouw activiteitsniveau te maximaliseren terwijl je werkt op de laptop, tablet of smartphone.

Rated 3.3 out of 5
Compacte geruisloze UnderDesk Bike, voor onder een schooltafel, met 8 weerstand niveaus, uitgerust met een display zodat je jouw dagelijkse portie beweging kunt aflezen. Ideaal voor een wedstrijdje met een klasgenootje.
Rated 0 out of 5
De Up! balanskruk van Interstuhl is een stabiele balanskruk. Deze design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal te gebruiken op school.

Rated 0 out of 5
De Up! Junior balanskruk van Interstuhl is een stabiele balanskruk, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Deze design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal te gebruiken op school.
Rated 0 out of 5

De OneLeg is een ergonomische balanskruk waar je op kunt wiebelen. Deze wiebelkruk zorgt ervoor dat leerling en docent actief kunnen zitten aan schoolbureau of in de kring.

Deskundig advies nodig?

Bel 088 045 0880 of stel je vraag via onze chat
Rated 0 out of 5
De ONGO School stimuleert beweging terwijl je zit. Met afgeronde voet en een vaste elementen, ideaal voor veelvuldig gebruik in de klas. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten.

Rated 0 out of 5
Op geen enkele andere kinderstoel is zo veel beweging mogelijk als op de Swoppster. De bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dat is niet alleen gezond maar je word er ook helemaal vrolijk van.

Rated 0 out of 5
De Balergo Junior is een ergonomische wiebelkruk voor kinderen. De speciale kantelzitting van deze kruk zorgt voor een bewust actieve houding tijdens het zitten.


Rated 4.2 out of 5
Varier balansstoel Variable™ stimuleert een open en dynamische zithouding, die de natuurlijke kromming van de rug aanhoudt. Ideaal voor beweeglijke kids.


Rated 0 out of 5
Unieke balanskruk met afgeronde voet voor veel bewegingsvrijheid tijdens het zitten. Met leuke speelse bal in de voet van de kruk. Fijne en leuke kinderstoel voor in de klas!

Rated 0 out of 5
Kies voor een van de hippe zit-kussentjes voor de Up! Balanskruk. Mix ‘n match of kies de kleur van jouw kruk. In de bijlagen onderin deze pagina vind je een overzicht van de kleuren.

10 schooldagen gratis proefdraaien?

Probeer ons assortiment uit in jouw eigen klaslokaal

Rated 0 out of 5
De Movin’ Sit wigvormig zitkussen zorgt ervoor dat het bekken naar voren kantelt en de zithouding verbeterd wordt.


Montage

Kies voor de montageservice van Beweegklas

Rated 4.8 out of 5
FitDisc is een balansbord en helpt kinderen om meer te gaan staan achter de kindertafel in de klas, op een super leuke manier. Schoolmeubilair om actief te staan.Rated 3.8 out of 5
Surfen tijdens de les? Een Steppie is een plateau met een bolle onderkant, net als een surfplankje. Je kunt er stabiel op staan en als je wilt bewegen, surf dan rustig van links naar rechts.


Rated 0 out of 5
Met de elastische band van de Wiggle Wiggle kunnen kinderen naar hartenlust wiebelen, wippen en bouncen met hun benen, gewoon terwijl ze achter hun bureau zitten.Rated 4.3 out of 5
De Aeris Muvmat is een anti vermoeidheidsmat waarmee je voeten zich wanen in een zacht bed van mos én je kunt afwisselen van deze comfortzone naar een active zone met 3D structuur.

Rated 4.7 out of 5
Lang rechtop staan is voor niemand prettig: pijn in je rug, vermoeide benen, pijnlijke voeten. Ook niet voor de kids in de klas, met de iMovR Ecolast Premium Antivermoeidheidsmat is dit niet langer een probleem.
Rated 4.5 out of 5
De InMotion is de oplossing om je kuiten, dijen en billen te bewegen onder een gewoon kinderbureau tijdens de les. Breng je lichaam en werk InMotion!


Rated 0 out of 5
Geen stramme rug, zware benen of pijnlijke voeten meer bij lang rechtop staan. De XL mat is 178cm breed en zeer comfortabel bij een schoolbureau in sta positie voor in de klas.

Rated 0 out of 5
Het balansbord swingt gewoon door en door en door met één vloeiende beweging.


Rated 0 out of 5
Pedalo heeft deze trainer ontwikkeld om je rug te versterken, het balansbord voorkomt vallen en het helpt je sneller te herstellen van blessures en bestaande pijntjes.
Rated 0 out of 5
Pedalo Twister is een draaiend balansbord, compact en gemaakt van stevig berkenhout. Ideaal voor een leuk trainingsmoment achter je bureau.
Rated 0 out of 5
Pedalo Balanceboard Balance-Board is compact en gemaakt van stevig berkenhout. Ideaal voor een leuk trainingsmoment achter je bureau.

Rated 0 out of 5
Pedalo Vestimed balansbord, een allrounder voor je volledige lichaamstraining!
Deskundig advies nodig?

Bel 088 045 0880 of stel je vraag via onze chat
Rated 4.4 out of 5
VLUV is een gezonde en stijlvolle zitbal achter je schoolbureau. Deze uitvoering in de stof “LEIV” is van 100% polyester. Het heeft een warme en luxe uitstraling. De VLUV LEIV heeft dubbel gestikte naden.

Rated 4.7 out of 5
VLUV is een gezonde en stijlvolle zitbal achter je schoolbureau. Deze uitvoering in de stof “STOV” is van 100% polyester. Het heeft een warme en comfortabele uitstraling door de gemêleerde stof en dubbel gestikte naden.
Rated 4.1 out of 5
Stevige zitbal met stabiele eigenschappen ter vervanging van de standaard bureaustoel of kinderstoel. Verkrijgbaar in het blauw of zilver.Rated 0 out of 5
Rek voor maximaal 10 gymballen. De ringen voor de ballen kunnen d.m.v. een draaiknop in elke gewenste positie geplaatst worden. Handig voor in de gymzaal of het klaslokaal waar de zitballen gebruikt worden.

Rated 5 out of 5

Vind jij het ook zo fijn om zonder schoenen op de Deskbike te fietsen? Dan zijn deze comfortabele trappersokken wat voor jou!

Rated 0 out of 5
Blaas je zitbal razendsnel op met deze gele Powerpomp.Deskundig advies nodig?

Bel 088 045 0880 of stel je vraag via onze chat

 

Rated 0 out of 5

Een zachte zadelhoes voor de Deskbike bureaufiets, gemaakt van polyester. Voor een heerlijk warm zitcomfort op jouw Deskbike.