Balanskrukken voor docent en leerling

Wiebelen in de klas?

Beweegkrukken ook wel balanskrukken en wiebelkrukken genoemd zijn een erg populair product zowel voor zakelijk als thuis gebruik. Er ontbreekt een rugleuning dus dit betekent dat je steeds gemotiveerd wordt om op een balanskruk rechter op te zitten. Je kunt op zo’n kruk onmogelijk in een slaapverwekkende lichaamshouding komen.

Houd je brein in topconditie met een balanskruk

In de klas houdt actief zitten je scherp en helpt je om je aandacht bij de les te houden. Bekijk de mogelijkheden hieronder, zoals een kniestoel, balanskruk of andere wiebelkruk voor kinderen.

Up! | Balanskruk

 156,00

De Up! balanskruk van Interstuhl is een stabiele balanskruk. Deze design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal te gebruiken op school.

Up! Junior | Balanskruk

 148,00

De Up! Junior balanskruk van Interstuhl is een stabiele balanskruk, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Deze design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal te gebruiken op school.

OneLeg | Balanskruk

 76,00

De OneLeg is een ergonomische balanskruk waar je op kunt wiebelen. Deze wiebelkruk zorgt ervoor dat leerling en docent actief kunnen zitten aan schoolbureau of in de kring. Kies voor dit prettige alternatief op een standaard schoolstoel.

Ongo School | Balanskruk

 224,00

De ONGO School stimuleert beweging terwijl je zit. Met afgeronde voet en een vaste elementen, ideaal voor veelvuldig gebruik in de klas. Verkrijgbaar in 2 verschillende maten.

Aeris Swoppster | Beweegkruk voor kinderen

 284,00

Op geen enkele andere kinderstoel is zo veel beweging mogelijk als op de Swoppster. De bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dat is niet alleen gezond maar je word er ook helemaal vrolijk van.

Balergo Junior | Balanskruk

 178,00

De Balergo Junior is een ergonomische wiebelkruk voor kinderen. De speciale kantelzitting van deze kruk zorgt voor een bewust actieve houding tijdens het zitten.

Varier Variable Kniestoel | Balansstoel

 328,00

Varier balansstoel Variable™ stimuleert een open en dynamische zithouding, die de natuurlijke kromming van de rug aanhoudt. Ideaal voor beweeglijke kids.

Ongo Kit | Module beweegkruk

 169,00

Unieke balanskruk met afgeronde voet voor veel bewegingsvrijheid tijdens het zitten. Met leuke speelse bal in de voet van de kruk. Fijne en leuke kinderstoel voor in de klas!

Up! | Kussen voor kruk

 40,00

Kies voor een van de hippe zit-kussentjes voor de Up! Balanskruk. Mix ‘n match of kies de kleur van jouw kruk.