Balanskrukken voor docent en leerling

Wiebelen in de klas?

Beweegkrukken ook wel Balanskrukken genoemd zijn een erg populair product zowel voor zakelijk als thuis gebruik. Er ontbreekt een rugleuning dus dit betekent dat je steeds gemotiveerd wordt om op een balanskruk rechter op te zitten. Je kunt op zo’n kruk onmogelijk in een slaapverwekkende lichaamshouding komen.

Houd je brein in topconditie met een balanskruk

In de klas houdt actief zitten je scherp en helpt je om je aandacht bij de les te houden. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Rated 0 out of 5
De Up! balanskruk van Interstuhl is een stabiele balanskruk. Deze design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal te gebruiken op school.

Rated 0 out of 5
De Up! Junior balanskruk van Interstuhl is een stabiele balanskruk, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Deze design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal te gebruiken op school.
Rated 0 out of 5

De OneLeg is een ergonomische balanskruk waar je op kunt wiebelen. Deze wiebelkruk zorgt ervoor dat leerling en docent actief kunnen zitten aan schoolbureau of in de kring.

Rated 0 out of 5
De ONGO School stimuleert beweging terwijl je zit. Met afgeronde voet en een vaste elementen, ideaal voor veelvuldig gebruik in de klas. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten.

Rated 0 out of 5
Unieke balanskruk met afgeronde voet voor veel bewegingsvrijheid tijdens het zitten. Met leuke speelse bal in de voet van de kruk. Fijne en leuke kinderstoel voor in de klas!

Rated 0 out of 5
Op geen enkele andere kinderstoel is zo veel beweging mogelijk als op de Swoppster. De bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dat is niet alleen gezond maar je word er ook helemaal vrolijk van.

Rated 0 out of 5
De Balergo Junior is een ergonomische wiebelkruk voor kinderen. De speciale kantelzitting van deze kruk zorgt voor een bewust actieve houding tijdens het zitten.


Rated 4.2 out of 5
Varier balansstoel Variable™ stimuleert een open en dynamische zithouding, die de natuurlijke kromming van de rug aanhoudt. Ideaal voor beweeglijke kids.


Rated 0 out of 5
Kies voor een van de hippe zit-kussentjes voor de Up! Balanskruk. Mix ‘n match of kies de kleur van jouw kruk. In de bijlagen onderin deze pagina vind je een overzicht van de kleuren.
Rated 0 out of 5
De Movin’ Sit wigvormig zitkussen zorgt ervoor dat het bekken naar voren kantelt en de zithouding verbeterd wordt.