Zitballen voor leerkracht en leerling

Niet meer stilzitten in de les

De zitbal is een perfect alternatief voor een traditionele bureaustoel. Onderuitgezakt zitten op een zitbal of balansbal is namelijk onmogelijk. Voor zowel leerling als docent is een zitbal niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

Zitbal voor de beste balans in de klas

Je zal in ieder geval ervaren dat je rug en buikspieren een natuurlijke houding aannemen en toch zit je comfortabel. Vind bij Beweegklas de zitbal voor de beste balans. Verbeter je zithouding in de klas of thuis met een zitbal.

Rated 4.4 out of 5
VLUV is een gezonde en stijlvolle zitbal achter je schoolbureau. Deze uitvoering in de stof “LEIV” is van 100% polyester. Het heeft een warme en luxe uitstraling. De VLUV LEIV heeft dubbel gestikte naden.

Rated 4.7 out of 5
VLUV is een gezonde en stijlvolle zitbal achter je schoolbureau. Deze uitvoering in de stof “STOV” is van 100% polyester. Het heeft een warme en comfortabele uitstraling door de gemêleerde stof en dubbel gestikte naden.
Rated 4.1 out of 5
Stevige zitbal met stabiele eigenschappen ter vervanging van de standaard bureaustoel of kinderstoel. Verkrijgbaar in het blauw of zilver.Rated 0 out of 5
Rek voor maximaal 10 gymballen. De ringen voor de ballen kunnen d.m.v. een draaiknop in elke gewenste positie geplaatst worden. Handig voor in de gymzaal of het klaslokaal waar de zitballen gebruikt worden.

Rated 0 out of 5
Blaas je zitbal razendsnel op met deze gele Powerpomp.