Heb je wel eens gedacht aan fietsen achter je schoolbureau?

Het is mogelijk !

We weten inmiddels dat actief bezig zijn tijdens de les effectief is voor je brein. Dat uurtje gymles op school en bewegen tijdens de pauze is vaak niet voldoende.

Deskbikes in de klas of thuis

Oók sportief bezig zijn tijdens de les? Met fysieke beweging ín het klaslokaal stimuleer je je hersenen en op deze manier ben je nog productiever. Deze bureaufietsen geven je inspiratie om te fietsen achter je tafel. Natuurlijk kan je thuis tijdens je huiswerk ook biken door een minibike onder of Deskbike achter je zit-sta bureau te gebruiken.

Rated 4.5 out of 5
Actief schoolmeubilair om lekker te fietsen tijdens de les. De Deskbike ® Small wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau.
Rated 4.5 out of 5
Met de Deskbike Medium kun je calorieën verbranden en werken tegelijkertijd. Gebruikerslengte van deze uitvoering Medium is 165-185 cm.
Rated 4.8 out of 5

Gedeeltelijk bureaufiets, deels ergonomisch bureau, de Flexispot helpt je jouw activiteitsniveau te maximaliseren terwijl je werkt op de laptop, tablet of smartphone.

Rated 3.3 out of 5
Compacte geruisloze UnderDesk Bike, voor onder een schooltafel, met 8 weerstand niveaus, uitgerust met een display zodat je jouw dagelijkse portie beweging kunt aflezen. Ideaal voor een wedstrijdje met een klasgenootje.
Rated 4.5 out of 5
De InMotion is de oplossing om je kuiten, dijen en billen te bewegen onder een gewoon kinderbureau tijdens de les. Breng je lichaam en werk InMotion!


Rated 5 out of 5

Vind jij het ook zo fijn om zonder schoenen op de Deskbike te fietsen? Dan zijn deze comfortabele trappersokken wat voor jou!

Rated 0 out of 5

Een zachte zadelhoes voor de Deskbike bureaufiets, gemaakt van polyester. Voor een heerlijk warm zitcomfort op jouw Deskbike.