Heb je wel eens gedacht aan fietsen achter je schoolbureau?

Het is mogelijk !

We weten inmiddels dat actief bezig zijn tijdens de les effectief is voor je brein. Dat uurtje gymles op school en bewegen tijdens de pauze is vaak niet voldoende.

Deskbikes in de klas of thuis

Oók sportief bezig zijn tijdens de les? Met fysieke beweging ín het klaslokaal stimuleer je je hersenen en op deze manier ben je nog productiever. Deze bureaufietsen geven je inspiratie om te fietsen achter je tafel. Natuurlijk kan je thuis tijdens je huiswerk ook biken door een minibike onder of Deskbike achter je zit-sta bureau te gebruiken.

Deskbike Medium | Bureaufiets

 329,00
Actief schoolmeubilair om lekker te fietsen tijdens de les. De Deskbike ® Medium wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau.

Deskbike Small | Bureaufiets

 314,00
Actief schoolmeubilair om lekker te fietsen tijdens de les. De Deskbike ® Small wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau.

FlexiSpot | Fiets met Bureau

 539,00
Ride & Read! Ideaal voor in de klas is deze deels bureaufiets, deels ergonomisch schoolbureau, de Flexispot helpt je jouw activiteitsniveau te maximaliseren terwijl je leest, schrijft en leert.

UnderDesk | Stoelfiets onder bureau

 185,00
Compacte geruisloze UnderDesk Bike, voor onder een schooltafel, met 8 weerstand niveaus, uitgerust met een display zodat je jouw dagelijkse portie beweging kunt aflezen. Ideaal voor een wedstrijdje met een

Inmotion | Compacte Crosstrainer

 189,00
Snel calorieën verbranden? De InMotion is de oplossing om je kuiten, dijen en billen te trainen onder een gewoon zitbureau. Breng je lichaam en werk InMotion!

Deskbike | Trapper Sokken

 8,95
Vind jij het ook zo fijn om zonder schoenen op de Deskbike te fietsen? Dan zijn deze comfortabele trappersokken wat voor jou!

Deskbike | Zadeldekje

 14,95
Vind jij het ook zo fijn om zonder schoenen op de Deskbike te fietsen? Dan zijn deze comfortabele trappersokken wat voor jou!